Na slavnostní premiéře komedie Poslední aristokratka promluvil i autor knižní předlohy Evžen Boček

Hynek Čermák, Tatiana Dyková, Zdeněk Piškula, Yvona Stolařová, Eliška Balzerová, Martin Pechlát a další uvedli Vejdělkův nejnovější film.
 
 
Jak dopadlo natáčení komedie Poslední aristokratka na zámcích Lemberk, Buchlovice, Rájec, Jaroslavice a Milotice (kde je kastelánem autor předlohy Evžen Boček), mohou ocenit první diváci. Nejnovější film režiséra Jiřího Vejdělka právě vstoupil do českých kin. Slavnostní premiéra snímku proběhla v pražském kině Lucerna, kam dorazila nejen bohatá herecká a tvůrčí delegace, ale i spousta hostů.

Slavnostním promítáním provedl všechny přítomné režisér Jiří Vejdělek, který vtipkoval, že museli ušetřit na profesionálním moderátorovi, aby mohli dotočit několik potřebných záběrů. Vedle sebe na pódiu postupně přivítal nejen tvůrčí tým, ale i hereckou delegaci ve složení Hynek Čermák, Tatiana Dyková, Yvona Stolařová, Eliška Balzerová, Martin Pechlát a Zdeněk Piškula, který v obleku s brokátovou vestou a řetízky vypadal jako opravdový aristokrat.

Na akci nesměl chybět ani autor knižní předlohy Evžen Boček, který se chopil mikrofonu a zval do kina všechny potencionální diváky, a to jak z velkých měst, tak z venkova. Před námi je totiž prodloužený víkend, který doslova vybízí k návštěvě kina.

Jak to na slavnostní premiéře vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací