Slavnostní premiéru filmu Terminátor: Temný osud zdobila busta T-800

V kinech je opět slyšet hláška: „I’ll be back.“
 
 
T-800 je zpět a sním i jeho představitel Arnold Schwarzenegger. Do kin totiž doputoval akční sci-fi snímek Terminátor: Temný osud, který dějově navazuje na film Terminátor 2: Den zúčtování z roku 1991. Návrat hlásí i Linda Hamilton, jež se hodila do formy, aby přesvědčivě ztvárnila drsňačku Sarah Connor. Slavnostní premiéra nového terminátorského snímku nabídla hned několik atrakcí a spoustu známých tváří.

Na pozvané hosty čekaly ve foyer kina dvě překvapení. Před vstupem do sálu IMAX trůnila propracovaná bysta T-800 s tváří Arnolda Schwarzeneggera. Nechyběla ani otrhaná část obličeje a neodmyslitelné rudě svítící oko. Tato dekorace doslova vybízela k tomu, abyste si s ní udělali selfie nebo se nechali vyfotografovat přítomnými fotografy. Na promítání jste si mohli dokonce odnést i památku, a to v podobě dočasného tematického tetování. V nabídce byl například i nápis „T-800“.

Těmto lákadlům neodolala spousta vzácných hostů. Foto s Arnoldem si udělal například rapper a hudebník Radoslav Banga, zpěvák, skladatel a textař Pavel Callta či moderátor Petr Vojnar s přítelkyní. Událost si nenechala ujít ani celá řada slavných žen, a to Dagmar Patrasová, Linda Finková, Andrea Kalivodová či Bára Nesvadbová. Chybět nemohli ani filmoví fandové Barbora Mottlová a Josef Kůrka.

Jak to na slavnostní premiéře vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací