Na premiéru animáku Addamsova rodina vyrazila Eva Decastelo v originálním halloweenském outfitu

Gomez, Morticia, Wednesday či Věc opět straší i baví na velkém plátně.
 
 
Addamsova rodina miluje černou, černý humor, večeře při svíčkách na hřbitově a život ohrožující zábavu. Poprvé jsme se s touto rodinkou mohli setkat v šedesátých letech díky televiznímu seriálu Rodina Addamsova, který vznikl na motivy kreslených vtipů kreslíře Charlese Addamse. Od té doby jsme tuto povedenou rodinkou viděli v několika filmech a seriálech. Nyní se ale Gomez, Morticia, Wednesday, Pugsley, strýček Fester, Věc a další hrdinové vrátili díky animovanému filmu Addamsova rodina.

Slavnostní premiéra snímku se konala v období halloweenských oslav, což inspirovalo i některé VIP hosty k tematickému outfitu. Eva Decastelo s dětmi byla dokonalá a pokud by přišla k Addamsovým na návštěvu, bezesporu by mezi ostatní zapadla. Promítání filmu o rodince milující černou barvu rozzářila raperka Sharlota růžovou parukou a kožíškem. Martin Písařík se synem do objektivu fotoaparátů vycenili zuby a vytasili drápky. Projekci si nenechali ujít ani Pavel Šporcl a Barbora Kodetová Šporclová s rodinou, Martin Dejdar či Sandra Nováková.

Jak to na slavnostní premiéře hororové komedie Addamsova rodina vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací