Rozhovor: Radka Třeštíková o StarDance, důvěře v tanečního partnera a filmu Bábovky

„Užívali jsme si každý tanec.“
 
 
Úspěšná spisovatelka Radka Třeštíková vyměnila na několik měsíců pero a klávesnici počítače za taneční boty a dřinu na trénincích na tanečním parketu StarDance. Pod vedením svého tanečního partnera Tomáše Vořechovského se protančili pěti soutěžními večery, kde předvedli Sambu, Waltz, Quickstep, Rumbu a Jive. Poslední latinsko-americký tanec se jim stal bohužel osudným.

V krátkém rozhovoru přímo na parketu nám Treštíková a Vořechovský prozradili nejen to, jaký tanec by nám předvedli v dalším kole, ale i to, jak si svoji účast ve StarDance užili či plánují společné tancování i do budoucna.

Radku Třeštíkovou sice již neuvidíme tančit, ale potkáme se s ní v kině. Příští rok bude mít premiéru film Bábovky, který natočil režisér Rudolf Havlík na motivy její stejnojmenné knihy. Spisovatelka a Havlík na scénáři pracovali společně. Jedná se o jejich již druhou spolupráci. Třeštíková se s námi podělila i o to, jaké změny při předu románu do audio-vizuální podoby nastaly.

Celý rozhovor naleznete na našem YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací