Berenika Kohoutová se stala kmotrou knihy Matka v trapu Uljany Donátové

Uljana Donátová dodržela svůj slib a napsala druhou knihu.
 
 
Již podruhé jsme mohli zavítat na křest knihy spisovatelky Uljany Donátové, která před rokem na trh uvedla svoji knižní prvotinu, a to Taková ženská jako já. Nyní představila veřejnosti příběh o tom, že někdy se vyplatí být nedostupná. Kniha Matka v trapu nás seznámí se Sylvií, která má dobrou práci, krásné děti (i když trochu nadané na průšvihy) a talentovaného a hodně zaneprázdněného manžela Tomáše. Jednoho dne nastane den Blbec, kdy přeteče pověstná kapka a Sylvie se rozhodne vzít si oddechový čas.

Na slavnostní křest dorazily desítky hostů, a to z řad rodinných příslušníků i známých osobností. Pozvání na akci přijaly a svoji podporu autorce tak vyjádřily například filmová režisérka Irena Pavlásková, herečka Andrea Hoffmannová či herečka a spisovatelka Vlastina Kounická Svátková. Kmotrou knihy se stala Berenika Kohoutová. Tuto volbu osvětlila autorka Matky v trapu krátkým příběhem. Berenika Kohoutová je totiž dcerou spisovatelky Ireny Obermannové, se kterou se Uljana Donátová přátelí již od školních let, kde se podporovaly při svých prvních literárních počinech.

Jak to na slavnostním křtu Matky v trapu Uljany Donátové vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací