Fantasy pohádka Princezna zakletá v čase se představuje prvním teaser trailerem

Princezna Ella musí prolomit kletbu během jednoho dne. Během jednoho stále opakujícího se dne.
 
 
Nejen Vánoce, ale i jaro přinese příběh plný princů, princezen, lásky a magie. Nová česká fantasy pohádka Princezna zakletá v čase nás seznámí s Ellenou, která uvízne v jednom stále opakujícím se dni. Aby kletbu čarodějnice Murien odvážná princezna prolomila, musí probudit svoji lásku k princi Janovi z Calderonu, kterého zná od dětství. Tvůrci slibují, že pohádka nabídne řadu fantasy prvků, více akce a dobrodružných scén, než bývá v klasických českých pohádkách zvykem.

„Žánrově se pohybujeme na hraně mezi klasickou českou pohádkou a fantasy příběhem, jak jej známe ze zahraničních produkcí. Štáb natáčel v průběhu tohoto roku na mnoha lokacích po celém Česku, například na sobotínském zámku či hradu Točník,“ prozradil režisér Petr Kubík.

V ústředních rolích se představí Eliška Křenková, Marek Lambora a slovenská herečka Natalie Germani. Lambora je aktuálním účastníkem show Tvoje tvář má známý hlas. Germani můžeme vidět v kinech v česko-slovenském thrilleru Amnestie. Dalších rolí se chopili Roman Zach, Marti Písařík, Veronika Freimanová, Martin Dejdar či Jan Révai. Premiéra v českých kinech je naplánovaná na 19. března 2020.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací