Trailer a plakát k nové marvelovce Black Widow s ženskou hrdinkou v hlavní roli

Scarlett Johansson se vrací jako Natasha Romanoff.
 
 
Její křivky obdivují muži i ženy. Jaká je ale její minulost? Kdo je její rodina? Kdo je Black Widow? To se dozvíme již příští rok v dubnu, kdy do kin vstupuje stejnojmenný celovečerní akční sci-fi film natočený pod taktovkou režisérky Cate Shortland. Jako Natasha Romanoff / Black Widow se vrací Scarlett Johansson.

V dalších rolích uvidíme například Florence Pugh jako Yelena Belova, Rachel Weisz ztvární Melinu Vostokoff a David Harbour se představí jako Alexei Shostakov / Red Guardian. Dle neověřených informací by se měl ve filmu objevit i Robert Downey Jr. jako Tony Stark. Jestli se jedná pouze o přání fanoušků nebo se můžeme těšit na překvapení, zatím není známo.

Abychom si čekání ukrátili, zveřejnilo studio Disney trailer a plakát, který naznačuje, na jakou atmosféru se můžeme v kinech těšit. Premiéra u nás je naplánovaná na 30. dubna 2020.

Plakát Black Widow:

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací