Slavnostní premiéru filmu Špindl 2 uvedli Vagnerová, Klausová, Decastelo, Verešová, Kohák a další

Zimní komedie režiséra Radka Balaše nás vezme na hory.
 
 
Před dvěma roky jsme mohli v kinech zhlédnout Špindl, který režíroval režisér Milan Cieslar. Po dvou letech do kin doputovalo pokračování Špindl 2. Scénář opět napsal Jaroslav Sauer, ale režisérské taktovky se chopil Radek Balaš. Ten vyrazil v březnu a dubnu tohoto roku se štábem do Špindlerova mlýna, aby zde natočil snímek pro celou rodinu.

V centru dění se tentokrát neocitnou tři sestry, ale úspěšná lékařka Silvie (Hana Vagnerová), ezoterikou zabývající se Renata (Kateřina Kaira Hrachovcová) a herečka a tanečnice Eliška (Kateřina Klausová), které nevyšel vztah s muzikantem. Jak pobyt (nejen) této trojice na horách dopadne se můžeme dozvědět od 5. prosince 2019 v kinech.

Film v rámci slavnostní premiéry uvedla bohatá herecká a tvůrčí delegace v čele s režisérem Radkem Balašem. Divadelní režisér a bývalý porotce StarDance byl z večera velmi nervózní, protože Špindl 2 je jeho celovečerním filmovým debutem. Balaše přišel podpořit nejen kameraman Jiří Markvart, ale i herci a herečky, jako jsou například Anna Čtvrtníčková, Hana Vagnerová, Filip Blažek, Simona Prasková, Jakub Kohák, Kateřina Klausová, Míra Nosek, Andrea Verešová, Eva Decastelo, Markéta Martiníková, Karlos Vémola či Tomáš Slavíček, který speciálním promítáním i provázel.

Jak to na slavnostní premiéře vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací