Slavnostní premiéra česko-slovenského filmu Šťastný nový rok s Pauhofovou, Vášáryovou, Bartoškou či Prachařem

V kinech se oslavuje Šťastný nový rok.
 
 

Blíží se oslavy příchodu nového roku. Stále oblíbenější je trávit tento magický čas na horách. Tímto trendem se zřejmě inspirovali i tvůrci romantické česko-slovenské komedie Šťastný nový rok. S hrdiny příběhu, které ztvárnili Táňa Pauhofová, Emília Vášáryová, Jiří Bartoška, Antónia Lišková, Tomáš Maštalír, Ján Koleník, Zuzana Norisová, Jakub Prachař, Marek Majeský, Anna Kadeřávková, Petr Vaněk a další, strávíme letošní svátky a Nový rok v zasněžených Vysokých Tatrách.

Českou slavnostní premiéru v pražském multikině uvedla česko-slovenská delegace. Než se herci a tvůrci vydali do kinosálů za diváky, strávili nějaký čas s novináři a zapózovali u fotostěny, kterou zkrášlovala i silvestrovská výzdoba v podobě nafukovacích balónků. Pozvání přijali Táňa Pauhofová, Emília Vášáryová, Jiří Bartoška, Tomáš Maštalír, Zuzana Norisová, Marek Majeský, Anna Kadeřávková, Petr Vaněk a další.

Jak to na premiéře filmu Šťastný nový rok vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací