Případ mrtvého nebožtíka: David Novotný jako kapitán Prubner vyšetřuje vraždu sekyrou i pád z mrakodrapu

„Kdo chce pracovat v týmu majora Prubnera, tak nesmí před krví zavírat oči.“
 
 
Hrál kriminalisty, policisty i zločince, David Novotný je v krimi žánru jako doma. V nejnovějším filmu Miloslava Šmídmajera Případ mrtvého nebožtíka si vyzkoušel, jaké to je udělat si z tohoto filmového a seriálového odvětví legraci.

„Co nezkusí, to není, to neexistuje. Je to Prubner. Je velmi svědomitý, dost pracovitý a miluje kriminalistiku, detektivní činnost, být dobrý chlap na správné straně zákona a podle toho se chová,“ přibližuje vlastnosti majora Prubnera jeho představitel Davit Novotný.

Krimi komedie Případ mrtvého nebožtíka je samozřejmě plná vražd a úmrtí. Na tým kriminalistů ve složení David Novotný, Hana Vagnerová, Martin Pechlát a Lukáš Příkazký čeká vyšetřování vraždy sekyrou, pádu z mrakodrapu či smrti hypnózou. Dle tvůrců byla „herecky“ nejtěžší vražda sekyrou. Nebohá herečka, na které se vyřádil tým maskérů, se nesměla téměř celý natáčecí den hýbat, a i na toaletu musela jít v početném doprovodu.

K úmrtím bezesporu patří i krev. A i když je umělá, může u některých jedinců vyvolat nevolnost. V případě Davida Novotného se tak naštěstí nestalo. „Krev je sladká a většinou vadívá těm lidem, kteří s ní pracují,“ prozradil herec a dodal: „Kdo chce pracovat v týmu majora Prubnera, tak nesmí před krví zavírat oči.“ Celý rozhovor s Davidem Novotným naleznete na našem YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací