Premiéra filmu Daria: Míra Nosek a Klára Miklasová v čele slavnostní delegace

Dorazil i polský herec Paweł Deląg a Američan Paul Louis Harrell.
 
 
Film Daria, tento mysteriózní krimi thriller je od 30. ledna 2020 k vidění v českých kinech. Slavnostní premiéra snímku, který láká na nevšední téma a unikátní vizuální stránku, proběhla již tradičně v pražském kině Lucerna za doprovodu bohaté tvůrčí a herecké delegace. Chybět samozřejmě nesměla ústřední dvojice ve složení Míra Nosek a Klára Miklasová.

Vzhledem k tomu, že se snímek odehrává i ve psychiatrické léčebně, měli herci a tvůrci možnost vyfotografovat se za bílou mříží. Této šance využil například americký filmový a divadelní herec Paul Louis Harrell hrající Taze, který postrádá pud sebezáchovy. Do Prahy se vrátil i Polák Paweł Deląg, jehož si můžete pamatovat například z romantické komedie Všechno nebo nic. Do kina dorazili i Jiří Schmitzer (profesor), Tomáš Havlínek či profesionální maskér Josef Rarach, který ve filmů ztvárňuje ďábla.

Nejvíce pozornosti, kamer a blesků fotoaparátů směřovalo k Jaromírovi Noskovi a Kláře Miklasové, pro které byla Daria první hlavní rolí. Míra má na svém hereckém kontě již nespočet rolí (Můj příběh, Špindl, Dítě číslo 44 …), ale až nyní mu scénář přiklepl tu titulní. Ústřednímu páru to na slavnostním promítání moc slušelo.

Jak to na premiéře vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací