3Bobule, Princezna zakletá v čase, Febiofest, Roztančené divadlo a další projekty dostaly kvůli koronaviru odklad

Rušení, odklady a změny termínů začaly.
 
 
Na základě rozhodnutí Bezpečnostní rady státu o zrušení veškerých hromadných akcí s účastí nad 100 lidí dostává spousta projektů a filmových premiér odklad. Toto nařízení oddálilo příchod například komedie z vinařského prostředí 3Bobule, fantasy pohádky Princezna zakletá v čase či finále projektu Roztančené divadlo. Odsunout na zatím neurčený termín byl i MFF Praha – Febiofest.

Ve čtvrtek 12. března 2020 jsme se měli vrátit do vinic a pomoci se sklizní Honzovi (Kryštof Hádek), Kláře (Tereza Ramba) a Jirkovi (Lukáš Langmajer). Na setkání se starými známými i novými postavami ve filmu 3Bobule si ovšem budeme muset ještě chvíli počkat. „Je nám to samozřejmě líto. Těšíme se na co nejbližší termín, kdy budou moci 3Bobule rozdávat radost, zvláště v této smutné době. Přátelé a Bobule zůstávají, “ uvedl producent filmu Tomáš Vican.

Stejný osud postihl i oficiální premiéru fantasy pohádky Princezna zakletá v čase s Natalií Germani, Eliškou Křenkovou a Markem Lamborou v hlavních rolích, která se měla v českých kinech objevit 19. března 2020. „Je mi líto, že se pohádka odkládá právě nyní, kdy od diváků v předpremiérách sklízí takové nečekané ohlasy,“ prohlásil představitel prince Marek Lambora.

I když do poslední chvíle pořadatelé Febiofestu věřili, že vše dobře dopadne a do Prahy přijede herec Woody Harrelson a další hosté, i tato filmová událost se odkládá na neurčito. A to i regionální ozvěny. Organizátoři ale slibují, že náhradní termín MFF Praha – Febiofest bude stanoven dle vývoje epidemie v České republice i v Evropě.

Herci a herečky Kateřina Brožová, Michaela Gemrotová, Stanislava Jachnická, Patricie Pagáčová, Jiří Hána, Jan Kopečný, Marek Němec a Jiří Ployhar budou muset trénovat se svými tanečními partnery dále, protože se odkládá i nedělní finále Roztančeného divadla.

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací