Diváci o Slunečnou nepřijdou: Marek Lambora, Eva Burešová a další se vrací na plac a natáčí nové díly

Herci i štáb se museli nechat testovat.
 
 
Vše se pomalu, ale jistě vrací k normálu. Vláda dokonce povolila i natáčení bez roušek, tudíž se herci vrací na plac. Po vynucené pauze kvůli pandemii COVID-19 se tak do ateliéru vydali i herci ze seriálu Slunečná, aby se za zvýšených hygienických podmínek pustili do natáčení nových dílů.

„Byla jsem strašně nadšená, protože mi chyběli kolegové. Ani na vteřinu jsem neměla obavy nebo nechuť se vrátit. Všichni jsme testovaní. Do práce musím, nechci na to myslet a zbytečně si zatěžovat hlavu negativními myšlenkami,“ svěřila se Eva Burešová, která hraje ústřední hrdinku Týnu.

Aby se herci i štáb mohli vrátit do práce, museli se nechat testovat. „Všichni herci, kteří budou natáčet, musí projít testy na covid-19. Produkce zajistila odběrové místo přímo u ateliérů a herci na něj byli zváni v určitý čas. Testy nesmí být starší než čtyři dny a pak budou následně každých 14 dní opakovány. Natáčení je omezené v tom, že všichni musí nosit roušky, herci si je sundají jen na ostré záběry. Nařízení platí i pro členy štábu, a maskérky mají navíc i štíty,“ vysvětluje Lucia Kršáková.

(Foto: Slunečná, FTV Prima)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací