Ve druhém dílu seriálu „sKORO NA mizině“ se objeví Jiří Langmajer a další

On-line seriál podpořil ostravské Divadlo Mír.
 
 
Dopad pandemie koronaviru pocítilo mnoho profesí. Do nejzasaženější skupiny bezesporu patří i divadla a herci. Prázdné hlediště a pokladna inspirovaly tvůrce seriálu Lajna ke vzniku on-line seriálu „sKORO NA mizině“, který vtipně kombinuje realitu a fikci a popisuje situaci herců ode dne, kdy byla zavedena karanténa.

Seriál, jenž vznikl díky podpoře svých fanoušků, pomohl ostravskému Divadlu Mír v této nelehké době. „Rozdělili jsme 320 000 Kč mezi 25 herců a zvládli jsme natočit druhou epizodu,“ prozrazuje režisér Vladimír Skórka. Ta by měla vyjít na youtubovém kanálu Well Stuffed Beaver v pondělí 25. května 2020. Jak bude druhá epizoda vypadat naznačuje krátký teaser trailer.

Ve „sKORO NA mizině“ hrají Albert Čuba, Štěpán Kozub, Robin Ferro, Vladimír Polák, Jiří Langmajer, Jana Bernášková, Rudolf Merkner, Ondřej Malý, Fredy&Krusty či Kristýna Lišková.

(Foto: „sKORO NA mizině“)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací