Modrý kód: Saša Rašilov schytá jako MUDr. Michal Tomášek několik opravdových ran pěstí

Na herci se vyřádili kaskadéři i maskéři.
 
 
V nejnovější epizodě seriálu Modrý kód opět poteče krev. Tentokrát se ale maskéři pustili nejen do pacientů rubavského urgentu, ale i do jednoho z tamních lékařů, a to do MUDr. Michala Tomáška, kterého hraje Saša Rašilov. Tomášek se totiž stane obětí brutálního odpovědí.

Scénář herce ani trochu nešetřil a předepsal mu roztržené čelo a rozbitý nos. I když šrámy jsou dílem maskérů, Rašilov i několik ran opravdu schytal. „Byl to nerovný zápas, dva profesionálové, a já, který se neumí prát. Ty zakuklence hráli dva kaskadéři. Scénu jsme nazkoušeli, některé údery jsou simulované, ale chtěl jsem, aby to vypadalo co nejvěrohodněji, sem tam jsem tedy nějakou i schytal. Ale samozřejmě tak, abych byl schopný odehrát další obrazy,“ vzpomínal na natáčení rvačky Saša Rašilov.

Natáčení této scény trvalo poměrně dlouho, protože filmaři obsadili chodbu reálného paneláku, kde se muselo filmování stoupnout vždy, když někdo pustil vysavač či nahlas televizi. Jak natáčení rvačky dopadlo uvidí fanoušci již dnes večer na televizních obrazovkách.

(Foto: Modrý kód, FTV Prima)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací