Seriál Slunečná: Posmívat se Sylvě Popelkové, v podání Báry Jánové, se nevyplácí

Místní štamgasta se dopřeje pivní koupel.
 
 
V minulém dílu seriálu Slunečná se Sylva Popelková, kterou hraje Bára Jánová, dozvěděla, že její snoubenec jí lhal. Z milionáře Linharta se totiž vyklubal jeho řidič Vilda. Sylva dala zamilovanému muži kopačky a vrátila se naštvaná zpět na statek. Na malé vesnici jsou ovšem drby tou nejlepší zábavou.

V nejnovější epizodě se Sylva bude potýkat s dobíráním místních štamgastů. Ta si to samozřejmě nenechá líbit a zlost si vybije na hajném Rokytovi (Josef Polášek), který si dopřeje nechtěnou pivní koupel. Natáčení této scény se nejprve důkladně nazkoušelo, protože muselo být hotovo na první dobrou.

„Všechno se předem připravovalo, ale na sucho, protože Pepa neměl druhý kostým, a vše se proto muselo udělat přesně. Musím říct, že když pak došlo na ostrou klapku a já měla Pepovi to pivo na hlavu vylít, tak byl celý štáb v pozoru, a kdo nebyl na place, sledoval to na obrazovkách, které jsou v zákulisí. Bavilo je to. A obdiv patří i Pepovi, který neremcal, nechal se bez mrknutí oka polít. Následně ho čekala sprcha, jelikož měl před sebou ještě další záběry,“ prozradila herečky detaily z natáčení a dodala, že pivaři nemusí být smutní z vylitého piva, protože se jednalo o nealkoholické.

(Foto: Slunečná, FTV Prima)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací