Princezna zakletá v čase: Eliška Křenková o kouzlech, modřinách a jízdě na koni

Premiéra pohádky je přesunuta již na září.
 
 
Fantasy pohádka Princezna zakletá v čase bohužel patří do skupiny těch filmů, jejichž uvedení v kinech ovlivnila pandemie koronaviru. Místo března se premiéra pohádky přesunula na listopad. Tvůrci ale nakonec názor změnili, a i díky pozitivnímu vývoji ohledně uvolňování nastolených opatření, je nyní stanovený nový termín, a to již 17. září 2020.

Jednu z hlavních rolí ztvárnila Eliška Křenková, která hraje alchymistku a nejlepší kamarádku princezny v podání Natalie Germani. Ústřední trio uzavírá princ s tváří Marka Lambory. „Amélie je podle mě dost pozitivní postava tohohle filmu, dost často až komická. Myslím si, že bude divácky oblíbená, protože jsem se ji snažila udělat upřímnou a nebojácnou,“ popisuje svoji postavu herečka Eliška Křenková.

Vzhledem k tomu, že se pohádka vydává cestou fantasy dobrodružství s akčními prvky, musela Eliška podstoupit tréninky na zavěšených lanech a lukostřelby. „Mě tady ty věci strašně baví a když mám tu možnost, tak se to ráda naučím. Dost mě to bavila a myslím si, že mi to i docela šlo,“ svěřila svoje pocity herečky a dodala, že jako bývalá tanečnice má pohybový talent. I přes to se Eliška Křenková nevyvarovala několika modřinám a poranění prstu. Herečka ale s úsměvem dodala, že jí to vůbec nevadilo, protože je na modřiny zvyklá. Zamrzelo jí ale, že nezbyl čas na lekce jízdy na koni a ve filmu ji proto zastupuje dublérka. Celý rozhovor najdete na YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací