Oprah Winfrey reaguje na tragickou vraždu George Floyda a následné občanské nepokoje v Americe dvoudílným speciálem svého pořadu

Pořad bude k vidění na Discovery Channel a TLC.
 
 
Celým světem rezonují pokračující občanské nepokoje v Americe po tragické vraždě George Floyda. Tímto tématem se zabývá i Oprah Winfrey, která pokládá otázky „Na čem teď záleží?“, „Na čem bude záležet potom?“ a „Kam od této chvíle směřujeme?“.

V pořadu Oprah Winfrey uvádí: Kam od této chvíle směřujeme? budou na nastolené otázky odpovídat politička Stacey Abrams, novinář Charles M. Blow, starostka Atlanty Keisha Lance Bottoms, filmová režisérka nominovaná na Oscara Ava DuVernay (When They See Us, 13th, Queen Sugar), profesorka a spisovatelka Jennifer Eberhardt (autorka knihy Biased), novinářka a držitelka Pulitzerovy ceny, zakladatelka iniciativy The 1619 Project Nikole Hannah-Jones, historik a spisovatel Ibram Kendi (autor knihy How to be an Anti-Racist), oceněný herec David Oyelowo (Selma), zakladatel organizace Color of Change Rashad Robinson a člen národní rady organizace National Association for the Advancement of Colored People (NAACP) Rev. Dr. William J. Barber II.

Dvoudílný speciál bude odvisílán na kanálech Discovery Channel a TLC v sobotu 20. června od 21:00 (1. díl) a 22:00 (2. díl). 

(Foto: OWN: Oprah Winfrey Network)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací