Recenze: Pařba všech pařeb: Poslední kocovina snad přivodila tvůrcům alespoň kocovinu morální

Parodie, která by se měla stydět sama za sebe.
 
 
Parodie snažící se spojit zdánlivě nespojitelné? Ano, teoreticky by v takovém nápadu nějaký komediální potenciál být mohl, ale v tomto provedení je výsledkem čiré utrpení diváka. Pařba všech pařeb: Poslední kocovina nepatří mezi největší skvosty, kterým můžeme obětovat 81 minut svého života. To by těm bystřejším ale mělo být jasné už z názvu, hlavně tedy toho originálního. “The Hungover Games” dává tušit, že půjde o kombinaci Hunger Games a The Hangover (Pařba ve Vegas). Ať už si o těchhle filmech myslíte cokoli, věřte, že jsou pořád tisíckrát lepší než toto. Možná si tvůrci mysleli, že je to spojení natolik bizarní, že z něj půjde každý smíchy do kolen jen tak, ale to úplně nevyšlo. 

Snímek Pařba všech pařeb: Poslední kocovina pochází sice z roku 2014, ale už jen jeho existence stále nadzvedává obočí. Někteří lidé pro peníze udělají cokoliv, a mezi takové lidi budou nejspíš patřit i tvůrci tohoto filmu. Jinak se totiž nedá rozumně vysvětlit, kdo by byl ochotný pracovat na takovém nesmyslu.  

V neposlední řadě je třeba zmínit, jak důležitou roli tu hrají prsa, ňadra a kozy.Jde tedy o spojení dvou výše zmíněných a úspěšných kousků, kdy se většina děje inspiruje Hunger Games a postavy Pařbou ve Vegas. Aby byla legrace, že, tak se musí sem tam změnit nějaký detail. Nebo aby to vypadalo, že se někdo nad scénářem alespoň trochu snažil. Takže například Doug, který se má ženit, je gay. To totiž dodává snímku zcela jiný… ne, tahle změna není k ničemu. Pařbě všech pařeb se dá přičíst k dobru snad jen to, že není moc nechutný. Což nás ale z nudy a série nahodilých nápadů moc nevytrhne.

Je jasné, že se tu budou náhodně vyskytovat povědomé tváře z jiných filmů, ať už to bude Avatar, Pán Prstenů či Thor, ale třeba i z reality show. Postavy hrané Johnnym Deppem představují jeden z mála vtipných a kreativních nápadů. Herecké osazenstvo příliš nestojí za zmínku, a kdo si užívá cameo role, může pátrat po Taře Reid a Caitlyn Jenner. Tento hvězdný výčet asi mluví za vše.

V neposlední řadě je třeba zmínit, jak důležitou roli tu hrají prsa, ňadra a kozy, víceméně tak jak jsou, oproti tomu pánské nádobíčko je zobrazeno s větší nápaditostí, ať už jako zbraně nebo výtvor z vousů. To samo napovídá, že tato parodie se nesnažila cílit moc vysoko, ale stačí jí pár spokojených pubertálních diváků. 

Snímek je vhodný pro náctileté diváky, kteří mají rádi prsa. Čím víc, tím líp. Žánr parodie je na tom evidentně ještě mnohem hůř než horory. Zdá se, že ani tvůrci těchto filmů nevěří, že by se daly natočit dobře. Rozhodně je příjemnější strávit oněch 81 minut s pořádnou kocovinou.
 

Po propité noci se můžete probudit kdekoliv.


 

Tyto soutěžící se dostaly překvapivě daleko.


 

„Zachraň mě před podobnými rolemi, prosím.“


 

20%

Pařba všech pařeb: Poslední kocovina / The Hungover Games

Snímek je vhodný pro náctileté diváky, kteří mají rádi prsa. Čím víc, tím líp. Žánr parodie je na tom evidentně ještě mnohem hůř než horory. Zdá se, že ani tvůrci těchto filmů nevěří, že by se daly natočit dobře. Rozhodně je příjemnější strávit oněch 81 minut s pořádnou kocovinou.

  • Hodnocení

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací