Celovečerní dokument o Karlu Gottovi s názvem Karel odhaluje první záběry

Intimní pohled do života několikanásobného Zlatého slavíka.
 
 
Letos v říjnu do český kin vstoupí celovečerní dokumentární film o Karlu Gottovi, který nese výstižný a jednoduchý název Karel. Režisérka a kameramanka Olga Malířová Špátová strávila s Karlem Gottem celý rok. Diváci tak budou moci Karla Gotta vidět v zákulisí koncertů, při setkání s fanoušky doma i v Hamburgu, s rodinou v pražském domě nebo na chalupě, na vsi, kde trávil dětství, a na dalších místech, která sehrála v jeho životě důležitou roli.

„Olga má velký dar natáčet se svým úzkým týmem tak, že jsme se častokrát nechali unést spontánní atmosférou a přirozeně jsme ji vpustili do našeho soukromí, díky čemuž jsem se rozpovídal o tématech poměrně důvěrných. Se svým manželem, kameramanem Janem Malířem, se tak vlastně stali součástí naší rodiny,“ řekl Karel Gott při posledních dnech natáčení.

Dnes by několikanásobný Zlatý slavík slavil 81 narozeniny. Při této příležitosti se tvůrci rozhodli odhalit první záběry z filmu prostřednictvím krátkého teaser traileru a několika fotografií. „Je to náš dar k narozeninám, dar, který sice nemůžeme předat osobně, který nás ale naplňuje radostí,“ uvedla režisérka filmu Olga Malířová Špátová.

Premiéra filmu Karel v českých kinech je naplánovaná na 15. října 2020.

(Foto: Karel, Karel Gott Agency)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací