Albert Černý ze skupiny Lake Malawi a Erika Stárková ze seriálu Most! se předvedou v show Tvoje tvář má známý hlas

Sedmou řadou pořadu bude provázet Vladimír Polívka.
 
 
Letos na podzim se na televizní obrazovky vrátí zábavná show Tvoje tvář má známý hlas. Sedmá sezóna pomalu, ale jistě dostává jasné obrysy. Dnes byly odhaleny totožnosti prvních účinkujících.

Nejen svůj pěvecký, ale i herecký a taneční talent na pódiu předvede frontman skupiny Lake Malawi Albert Černý, který ČR reprezentoval v roce 2019 na Eurovision Song Contest 2019 se skladbou „Friend of a Friend“. „Já jsem dlouho váhal, protože jsem se trochu bál, že se v tom nebudu cítit, ale nakonec po těch zkušenostech, co jsem nasbíral za poslední rok nebo dva, si myslím, že jsem na to připraven a že si to dokážu užít. Moc se těším na to, že si zazpívám třeba nějaké mega hity na krásném podiu,“ svěřil se Černý.

První z dam v soutěži je herečka Erika Stárková, kterou všichni známe jako Dášu ze seriálu Most! „Já jsem fanoušek celoživotního převlíkání, tancování a zpívání, a to si tady splním. Takže se neskutečně těším, bude to pořádná jízda,“ prozradila s velkým nadšením Stárková.

Došlo i k několika změnám. Moderátorského žezla se tentokrát chopí herec Vladimír Polívka. Ondřej Sokol se z pódia přesune ke stolečku, kde v roli předsedy poroty vystřídá Jakuba Koháka. Vedle Sokola budou výkony aktérů hodnotit showman a herec Aleš Háma a herečka a zpěvačka Eva Burešová. Tvoje tvář má známý hlas bude na televizních obrazovkách k vidění od 5. září.

(Foto: Tvoje tvář má známý hlas, TV Nova)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací