Seriál Ulice s novými díly se na televizní obrazovky vrací již příští týden

Nová sezóna odstartuje dramaticky.
 
 
Dvě svatby, narození dítěte, nové vznikající lásky či boj studentů „uliční“ školy za čistotu naší planety, to vše slibují nové díly seriálu Ulice, který se vrací po extrémně dlouhé čtyřměsíční pauze, za kterou stojí nejen letní prázdniny, ale i pandemie koronaviru.

Přerušení jarního vysílání přinese i netradiční start nové sezóny, která začíná již v pondělí 17. srpna 2020. „Hned zkraje sezóny budou díly Ulice dějově „našlapané“, protože vysílat začínáme díly, kterými měla původně vrcholit jarní sezóna,“ slibuje Klasová. První týden vysílání premiérových dílů tak přinese například netrpělivě vyhlížené sblížení Veroniky a Patrika, Mário se dozví, že se stane otcem, Světlana se vrátí z Málkova, zkomplikují se přípravy na svatbu Karly a Máry a mnoho dalšího. Ulicí se dokonce bude plazit had. „Tato sezóna bude opravdu nabitá. Obzvlášť pro Aničku, kterou po všech vztahových peripetiích konečně potká štěstí. Na to se moc těším,“ prozradila kapku z děje Ljuba Krbová. 

„Počáteční časový posun snad bude jen drobnou vadou na kráse jinak silných příběhů „uličních“ postav. Díky úpravám, které jsme během neplánované pauzy udělali ve scénářích, se vysílání Ulice vrátí do reálného času a k aktuálnosti, kterou mají diváci tak rádi, někdy koncem září,“ uvedla kreativní producentka seriálu Ulice Silvia Klasová.

(Foto: Ulice, TV Nova)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací