Ve Zlíně se natáčí dětský seriál Alenka v říši GIFů s Yvonou Stolařovou, Vojtou Franců či iKrálíkem

Animovanou postavu „iKrálíka” namluví herec Kryštof Hádek.
 
 
Velké kino Zlín, Golden Apple Cinema, interiéry baťovském domku nebo exteriér lomu v Kurovicíc, to je jen několik lokací, kam během srpna a září zamíří štáb, aby zde natočil několik scén nového dětského seriálu Alenka v říši GIFů.

Název seriálu je opravdu výstižný, protože nás seznámí s Alenkou, Oskarem a jejich kamarádem iKrálíkem, kteří zkoumají, jak se neztratit v králičí noře internetu a nových technologiích. V ústředních dětských rolích se představí Yvona Stolařová jako Alenka, kterou můžeme znát například z filmu Poslední aristokratka. Oskara ztvární debutující herec Vojta Franců. Svůj hlas iKrálíkovi propůjčí Kryštof Hádek.

„Alenka v říši GIFů má pomoct všem, kteří si na internetu někdy neví rady, tráví tam příliš mnoho času nebo dělají věci, které je můžou dostat do problémů. Ale pozor, všechno to poučování bude především zábava,” uvádí režisérka seriálu Karolina Zalabáková. Poslední klapka padne ve Zlíně v rámci v 60. ročníku Zlín Film Festivalu. Seriál bude k vidění začátkem roku 2021 na kanálu České televize ČT :D.

(Foto: z archivu Alenka v říši GIFů)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací