Seriál Slunečná se na televizní obrazovky vrací již dnes v rámci předpremiérových dílů

Tvůrci přiblížili natáčení scén s hercem Predragem Bjelacem, který nemohl přicestovat do země.
 
 
Oblíbený televizní seriál Slunečná se po letní a koronavirové pauze vrací dnes na televizní obrazovky, i když zatím ve speciálním režimu. Od pondělí do čtvrtka bude odvysíláno několik dílů v předpremiéře.

Uvedené epizody vznikly za přísných hygienických podmínek v omezeném režimu. Vzhledem k tomu, že scénář předepisoval natáčení s herce Predragem Bjelacem (Harry Potter a Ohnivý pohár, Gangster Ka), který má kořeny v bývalé Jugoslávii, museli se tvůrci vypořádat s nepříjemnou situací. Herec totiž z důvodu pandemie nemohl přicestovat do země.

Problém se vyřešil elegantním způsobem, a to prostřednictvím konferenčního hovoru. . „Moc jsem se těšil na další natáčení, ale bohužel… Nešlo to. Jsem rád, že se to vyřešilo tímto způsobem a já se se všemi mohl vidět alespoň takto,“ prozradil Bjelac. Tiskový mluvčí seriálu Josef Ducký ale dodal, že není vyloučené, že se herec ještě v seriálu objeví.

Tento týden budou na TV Prima v předpremiéře uvedeny dva díly, a to 36. díl (1. část 17.8. a 2. část 18. 8.) a 37. díl (1. část 19.8. a 2. část 20. 8.) vždy od 18:10 do 18:55 hodin.

(Foto: Slunečná, FTV Prima)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací