Chirurg Jan Pirk VIP si zahraje v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2

Na televizních obrazovkách se hvězdný host objeví koncem října.
 
 
Na podzim odstartuje další sezóna oblíbeného seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, který mohou diváci sledovat již 15 let. Vedle již kmenových herců, jako jsou Martin Zounar, Martina Randová, Zlata Adamovská, Jan Čenský či Petr Rychlý a mladších kolegů v podání Markéty a Patrika Děrgelových, Ivana Luptáka, Anny Slováčkové a dalších se objeví hvězdný host, a to světově uznávaný chirurg Jan Pirk, který je mediálně nejvýraznějším českým kardiochirurgem a přednostou kardiocentra pražského IKEMu.

„Pokud vyslovíte „známý český kardiochirurg“, většinou se vám dostane odpovědi „Jan Pirk“. Když jsme pana profesora požádali o hostování v seriálu, ještě jsme netušili, jak přirozeným, pohotovým a vtipným hercem bude. Pro nás je čest, že se v našem seriálu objeví, na to jsme opravdu hrdí. Byl skvělý a celý štáb z něj byl upřímně nadšený. Takže na jeho účinkování v Ordinaci se diváci mohou skutečně těšit,“ prozradila kreativní producentka seriálu Simona Matásková.

Chirurg Jan Pirk kamenickou nemocnici navštíví již tento podzim. Konkrétně se na televizních obrazovkách objeví 29. října v 987. dílu seriálu. 

(Foto: Ordinace v růžové zahradě 2, TV Nova)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací