Rami Malek jako Safin v nejnovější bondovce Není čas zemřít

Držitel Oscara se převtělil do kůže padoucha.
 
 
„Chtěl jsem, aby Safin působil znepokojivě a myslel si o sobě, že je hrdina“, tak v úvodu krátkého videa představuje herec Rami Malek padoucha, kterého ztvárňuje v nejnovější bondovce Není čas zemřít. Roli agenta Jamesa Bonda opět hraje Daniel Craig.

Děj filmu by nás měl přenést do doby, kdy James Bond, agent 007, skončil aktivní službu a užívá si zasloužený odpočinek na Jamajce. To se však změní ve chvíli, kdy se objeví jeho starý přítel Felix Leiter ze CIA a požádá ho o pomoc v případu uneseného vědce. Bond se během vyšetřování dostane na stopu nevyzpytatelného zločince, který disponuje nebezpečnou a velmi ničivou novou technologií.

I tomuto akčnímu snímku z legendární série se nevyhnulo prokletí jménem koronavirus a jeho premiéra byla přesunuta, a to na podzim tohoto roku. Aktuálně by měl snímek do českých kin vstoupit 19. listopadu 2020.

(Foto: Není čas zemřít)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací