Denisa Nesvačilová se dnes poprvé objeví ve Slunečné jako Karolína

Zrzavá herečka zachrání Marka Lamboru.
 
 
Již před několika týdny padlo oznámení, že seriál Slunečná čeká herecká posila. Jedním z nováčků je i Denisa Nesvačilová, která se vrací na statek z Irska, kde pracovala jako zdravotní sestra. Karolína je holka z dětského domova a Popelkovic statek je něco jako její domov, kde vyrůstala s Týnou a Sylvou. Její vpád do děje bude dramatický, protože po cestě potká Marka Lamboru jako Janka, který má problémy s autem.

„Karolína je barevná. Není ani hodná, ani zlá. Baví mě. Má svoje temné stránky, a to má každý člověk,“ popisuje svoji postavu Denisa Nesvačilová a naznačuje, jaký vztah bude mít její postava s hlavním mužským hrdinou seriálu: „Tak víte, je to mladá holka a moc možností na té vesnici není. Všichni tedy zpozorní a logicky se to kolem Denisy bude mlít. A to je fajn, to se hraje dobře.“ Denisa se jako Karolína objeví poprvé na televizních obrazovkách dnes, tedy 13. října 2020.

(Foto: Slunečná, FTV Prima)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací