Bábovky, Princezna zakletá v čase, Halloween a další filmy míří do Autokina Strahov

Čas autokin se vrací.
 
 
Kina jsou zavřená, na „letní“ kina je příliš zima (a aktuální koronavirová omezení by je stejně nepovolila), proto se znovu otevírá Autokino Strahov. Od dneška, tedy od 21. října 2020 bude na velkém plátně pod širým nebem každý den uveden zajímavý film. Programová nabídka čítá nejen novinky, ale i divácky oblíbené a tematické snímky.

Podzimní sezóna odstartuje promítáním kandidáta na Oscara Šarlatán. Následují dokument V síti 18+ doplněný o debatu s Vítem Klusákem, Chlast s Madsem Mikkelsenem v hlavní roli, americká komedie Děda, postrach rodiny či Bábovky Radky Třeštíkové a Rudolfa Havlíka. Začátky projekcí jsou naplánované na 20:30 hodin. Organizátoři mysleli i na děti, pro které jsou určeny představení v 18:00 hodin a nabídnou například pohádky Princezna zakletá v čase nebo Princova cesta.

Na sobotu 31. října 2020 je přichystán tematický program, a to jak pro malé, tak velké diváky. „Kromě projekcí aktuálních filmových novinek chystáme na příští sobotu speciální program při příležitosti Halloweenu. Od 18:00 promítáme rodinnou podívanou od studia Pixar Frčíme, od 20:30 pak jeden z nejslavnějších hororů vůbec – původní Halloween z roku 1978. Pro diváky, kteří dorazí v kostýmu máme navíc připravené malé překvapení,“ prozradila organizátorka Adéla Maternová.

(Foto: Autokino Strahov a Jakub Červenka)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací