Filmové události #03/21: Deadpool se chystá do MCU a vrátí se nejspíš i Kapitán Amerika

Hojné novinky si přichystal i Netflix.

Třetí pokračování Deadpoola se bude oficiálně odehrávat v MCU. Návrat pak chystá i Chris Evans jako marvelovský hrdina Kapitán Amerika. Jeho jmenovec Chris Pratt pak řeší prodej svého nejnovějšího snímku. Zpátky budou i dámy ze Sexu ve městě, které společně oslaví dvacáté výročí jeho vzniku. V biografii k seriálu I love Lucy se pak objeví i Nicole Kidman. Nové obsazení zase oznámil pořad Netflixu Umbrella Academy. Netflix také představil své plány do roku 2021. Je tu pak i jeden trailer z jeho dílny, a to ke třetímu pokračování snímku Všem klukům, které jsem milovala. Ukázku pak přichystalo i drama Cherry z produkce AppleTV+.

#03/21

Milovníci přisprostlého anti-hrdiny v červeném mohou jásat. Deadpool totiž dostal zelenou pro své třetí pokračování. A nejen to. Šéf Marvelu Kevin Feige oficiálně oznámil, že Deadpool 3 se bud odehrávat poprvé ve filmovém světě Marvelu (MCU), kam patřil i Iron Man, Ant-Man nebo Doctor Strange a jiní hrdinové. Je to velký posun, neboť dříve patřil Deadpool pod studio 20th Century Fox, které však Disney, vlastnící i Marvel Studios, před dvěma lety koupilo. Dobrou zprávou také je, že mu pak i nadále zůstane tzv. R-rating, což znamená, že nebude dostupný mládeži, jako jeho předchozí dva díly.

Jedním z hlavních hrdinů MCU byl také Kapitán Amerika v podání Chrise Evanse. Tedy až do doby, než v Avengers: Endgame zestárl. Mělo jít také o jeho poslední objevení se v Marvelovských snímcích. Nyní se však objevila zpráva, že Evans podepsal novou smlouvu a jako Kapitán Amerika by se měl objevit v jednom z dalších projektů Marvelu. Může jít jak o Disney+ seriály, tak například Doctora Strange 2, dohady jsou různé.

Marvel také proslavil jiného Chrise, a to Chrise Pratta. Jeho nejnovější projekt, snímek Válka zítřka, byl kvůli covidu-19 mnohokrát posouván a nyní se ho tvůrci rozhodli prodat na streaming, Největší nabídku zatím poskytl Amazon, který se tak stal jeho nejpravděpodobnějším kupcem. Je tak velmi možné, že tam toto akční sci-fi bude nakonec k vidění. U nás by mělo vstoupit do kin koncem července.

Velkou novinku si pak přichystali tvůrci seriálu Sex ve městě. Fanoušci mohou jásat, bude se totiž konat velký sraz herců. Populární seriál čeká nové uvedení k oslavám dvacátého výročí od premiéry první řady. Vrátit by se měly oblíbené postavy jako Carrie, Charlotta a Miranda, ovšem příznivci pořadu nejspíše neuvidí oblíbenkyni Samanthu, jejíž představitelka Kim Cattrall se projektu odmítla zúčastnit.

Oblíbeným seriálem byl ve své době i pořad z 50. let I love Lucy, který sledoval osudy titulní Lucy a jejího manžela Rickyho. Režisér a scenárista Aaron Sorkin v uplynulém týdnu oznámil, že k němu chystá biografický snímek o jeho dvou hlavních představitelích, Lucille Ball a Desi Arnazovi. Ty pak ztvární Nicole Kidman a Javier Bardem. Snímek vzniká ve spolupráci s Amazon Studios.

Třetí řadu pak chystá pořad z továrny Netflixu, Umbrella Academy. Na konci druhé řady (spoiler) byla krátce představená nová alternativní Sparrow Academy, která převzala místo titulní Umbrella Academy a původní hrdinové jí budou muset čelit. Tvůrci pak v minulém týdnu oznámili herecké obsazení této nové superhrdinské skupinky. Kromě Justina H. Mina jsou jejími dalšími členy Justin Cornwell, Britne Oldford, Jake Epstein, Genesis Rodriguez a Cazzie David.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Příspěvek sdílený The Umbrella Academy (@umbrellaacad)

Netflix pak také oznámil svůj program na letošní rok skrze krátké video. Diváci se tak mohou těšit například na akčnák Red Notice s Ryanem Reynoldsem, Gal Gadot a Dwaynem Johnsonem, western The Harder They Fall (Regina King, Jonathan Majors), superhrdinskou komedii Thunder Force s Octaviou Spencer a Melissou McCarthy, thriller Bruised s Halle Berry, muzikál tick, tick… BOOM! vzniklý pod dohledem Lin-Manuel Mirandy, Stánek s polibky 3, Všem klukům, které jsem milovala 3, mysteriózní drama The Woman in the Window s Amy Adams, akčňák Chrise Hemswortha Escape from Spiderhead, horor Zacka Snydera Army of the Dead, komedie Yes Day (Jennifer Garner), akčňák Sweet Girl s Jasonem Momoa či na hvězdně obsazenou komedii Don’t Look Up (Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio, Cate Blanchett, Meryl Streep, Timothée Chalamet, Jonah Hill, Ariana Grande, Matthew Perry, Himesh Patel, Chris Evans) a mnohé další snímky.

Samozřejmě by to nebyl týden bez trailerů, a jeden takový si připravilo i třetí pokračování young adult romantické komedie Všem klukům, které jsem milovala nazvaný To All The Boys: Always and Forever. To by mělo vyjít na Netflixu již koncem února.

Ukázku pak také nabídlo drama Cherry. To se točí kolem mladíka jménem Cherry, jenž se během studií rozhodne přihlásit do armády, aby zde mohl během válečných misí sloužit jako zdravotník. Problém však nastává při následném návratu do běžného života, který mu výrazně komplikuje posttraumatická stresová porucha a počínající závislost na opioidech. Režie se zde ujala bratrská dvojice Anthony a Joe Russo, jenže má na svědomí několik marvelovek. V hlavních rolích se pak představí Tom Holland, Bill Skarsgård nebo Ciara Bravo. Snímek bude k vidění skrze AppleTV+ od 12. března.

(Úvodní foto: To All the Boys: Always and Forever, Lara Jean – Netflix, Deadpool 2 – 20th Century Fox) 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací