Prvok, Šampón, Tečka a Karel přijeli na premiéru filmu limuzínou

Jak zahnat krizi středního věku? Naordinujte si odvážné úkoly.

Podle knižního bestseleru Prvok, Šampón, Tečka a Karel spisovatele Patrika Hartla vznikl i stejnojmenný snímek, který právě vstupuje do českých kin. Na režisérské křeslo usedl sám autor, který se k filmové režii vrátil po téměř 13 letech (Taková normální rodinka, 2008). Není proto divu, že on a jeho čtyři hrdinové uzavřeli slavnostní chůzi po červeném koberci, který se táhl do multikina v centru Prahy.

Martin Pechlát, David Švehlík, Hynek Čermák a Martin Hofmann, kteří ztvárnili Prvoka, Šampóna, Tečku a Karla, si slavnostní premiéru nové české komedie náležitě užívali. Už behěm jízdy v limuzíně bylo veselo, a proto čtveřice v doprovodu Patrika Hartla dorazila do kina ve skvělé náladě.

To ale nebylo ani zdaleka vše. Krásné róby (i sádru) do společnosti vynesly usměvavé dámy Bára Poláková, Patricie Pagáčová, Sharlota, Daniela Kolářová, Eva Elsnerová, Marika Procházková a Monika Absolonová. Poslední jmenovaná si akci nenechala ujít i přes nehodu, díky které ji nohu zdobila sádra a společnost dělaly berle. Jak to na slavnostní premiéře vypadalo, se můžete podívat ve fotogalerii na našem FB profilu a krátkém videu na našem YouTube kanálu ČK LIVE.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací