Rozhovor: Jiří Ployhar vstupuje do seriálu Slunečná jako Libor Dolejš

Jiří Ployhar usedne mezi štamgasty místo Leoše Nohy.

Rodina Dolejšů ze seriálu Slunečná se rozroste o nového člena, a to o bratrance Radka Dolejše (Leoš Noha) Libora Dolejše, v podání herce Jiřího Ployhara. „Byl jsem angažován do rodiny Dolejšů, abych zachránil autodopravu, protože hlavní otec rodiny si musel odskočit na léčení. Bohužel mám ale charakterové vlastnosti, které nejsou tak úplně hr do práce, mám rád vysedávání v hospodě a zevlující život,“ popsal svoji postavu Ployhar a dodal, že má jeho Libor problém se ženami.

Seriál na televizních obrazovkách můžeme sledovat rok a půl, tudíž sympatický herec naskakoval již do rozjetého vlaku a sehraného týmu. Jeho nástup na plac mu ulehčil fakt, že herci, kteří hrají štamgasty, se kterými sedí u jednoho stolu, jsou jeho kamarádi.

Pokud se obáváte, jestli nová posila v seriálu ohrozí vztah Týny a Janka, můžete být v klidu. „Já to rozhodně nebudu, kdo něco zničí. V tomto ohledu a v tomto vztahu,“ prozradil s úsměvem Jiří Ployhar. Celý rozhovor najdete na našem YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací