FTV Prima začala natáčet nový seriál ZOO s Michaelou Pecháčkovou, Evou Burešovou či Davidem Gránským

Herci mají za sebou první klapku.

Z prostředí nemocnic, policejních stanic či statku se tentokrát vydáme do zoologické zahrady. V Safari Parku Dvůr Králové se před pár dny začal natáčen nový seriál televize Prima s názvem ZOO. V ústřední roli zde budeme moci sledovat Michaelu Pecháčkovou jako Sidonii Annu Novotnou. Její kamarádku Viktorii Viki Janečkovou si zahraje Eva Burešová.

Sidonie Anna Novotná (Michaela Pecháčková) má sice studovat v LA a později převzít rodinnou firmu, ale rozhodne se poslechnout své srdce, které ji táhne za zvířaty. Stane se z ní ošetřovatelka v ZOO. „Sid je milá, upřímná holka, která si jde za svými sny, a to i přes zákaz rodiny, protože ji ve všem tak úplně nepodporuje. Je hodně cílevědomá, což se mi na ní líbí,“ popsala svoji postavu Pecháčková.

Rodiče hlavní hrdinky ztvárnili Sabina Laurinová a Marek Taclík. Její babičku si zahrála Jana Švandová. „Sidonie je hlava rodiny. Se svým mužem založila sklárnu, která je velmi úspěšná a vydělává jim nemalé peníze. Po jeho smrti rodinný podnik převzala. Nesmírně miluje svoji vnučku Sid, o které si myslí, že bude pokračovatelkou toho, co vybudovala. Jenže…,“ prozradila herečka.

V dalších rolích v režii Libora Kodada bude moci sledovat Davida Gránského, Pavlu Tomicovou, Štěpána Benoniho, Boba Klepla, Vandu Hybnerovou, Terezu Brodskou, Vojtěcha Vovesného, Dušana Sitka, Šimona Bilinu a spoustu dalších. Kdy se seriál objeví na televizních obrazovkách zatím není známo.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací