Filmové události #38/21: Chystá se live action She-Ra a Zlín Film Festival byl slavnostně ukončen

Trailery pak nabídly Disney+, Netflix i Guillermo del Toro a další.

Marvelův Hawkeye se představil v prvním traileru. Ukázku nabídla i třetí řada pořadu Narcos: Mexico. V klipu k dramatickému krimu thriller Ulička přízraků se zase ukázal Bradley Cooper. Trailer sdíleli i tvůrci thrilleru Don’t Worry Darling. A je tu i již druhá ukázka k novému West Side Story. V pořadu Wednesday se nově objeví i Gwendoline Christie. Amazon chystá live action adaptaci o hrdince She-Ra. Druhá řada seriálu Hunters se pak bude natáčet v Praze. Proběhlo pak také slavnostní ukončení Zlín Film Festivalu.

#38/21

Hned na úvod tu máme jednu sympatickou novinku v podobě prvního traileru k očekávanému seriálu Hawkeye ze studia Marvel. Po úspěšných pořadech WandaVision, Falcon and the Winter Soldier, Loki a What if…? vstoupí v průběhu letošního podzimu na streamovací platformu Disney+ i Hawkeye. Ten se představil ve svátečně laděném klipu, který uvedl příběh točící se kolem Clinta Bartona a Kate Bishop, komiksových Hawkeyů, v podání Jeremyho Rennera a Hailee Steinfeld, jejichž společné dobrodružství bude seriál sledovat.

 

Pozadu nezůstal ani konkurenční Netflix, který nabídl první ukázku ke třetí řadě svého úspěšného seriálu Narcos: Mexico. Tvůrci také později uvedl, že tato třetí sezóna bude také poslední a příběh se v ní završí. Na Netflixu jí pak fanoušci budou moci zhlédnout již od 5. listopadu.

 

Klip ke svému nejnovějšímu snímku Ulička přízraků pak představil i Guillermo del Toro. Film mimo jiné nabízí i hvězdné obsazení, které se skládá ze jmen jako Bradley Cooper, Toni Collette, Rooney Mara, Cate Blanchett, Willem Dafoe, Ron Perlman, Richard Jenkins nebo Mary Steenburgen a dalších. V kinech pak bude tento thriller k vidění od ledna příštího roku.

 

Svůj druhý režisérský projekt pod názvem Don’t Worry Darling pak uvedla Olivia Wilde. Snímek, ve stylu Stepfordských paniček sleduje hospodyni v 50. letech v experimentální utopické komunitě, která začne mít obavy, že úžasná společnost, která to vše zařídila, možná skrývá znepokojující tajemství. V hlavních rolích se zde pak objevují Florence Pugh, Chris Pine, Gemma Chan, Nick Kroll, Harry Styles či samotná Wilde a další. Na velká plátna se pak tento thriller chystá v září příštího roku.

 

A na závěr tu pak máme i druhou ukázku k chystané adaptaci muzikálu West Side Story. Film z tvorby Stevena Spielberga zachycuje klasický známý příběh z West Side Story. Do kin by pak měl snímek vstoupit před letošními Vánoci.

 

Dost už ale bylo trailerů, z jiného šálku tu pak máme novinky k očekávanému seriálu Wednesday vznikajícím ve spolupráci Netflixu a Tima Burtona. Pořad má novou hereckou posilu v podobě Gwendoline Christie. Ta se proslavila jako chrabrá Brienne v seriálu Hra o trůny. Ve Wednesday má Christine údajně ztvárnit Larissu Weems, ředitelku školy, kterou Wednesday navštěvuje. Vedle ní se zde pak mají také objevit Luis Guzmán, Jenna Ortega nebo Catherine Zeta-Jones a další.

Konkurenční Amazon Prime Video pak také nezůstal pozadu. V minulém týdnu bylo totiž oznámeno, že Amazon chystá hranou verzi She-Ra populární postavě animáku Vládci vesmíru. Více detailů však zatím není známo.

Amazon pak také chystá točit v Praze. Po Carnival Row nebo The Wheel of Time se jedná o již několikátý projekt Amazonu, který bude vznikat v tuzemsku. Konkrétně jde o seriál Hunters, ve kterém hrají hlavní role Al Pacino a Logan Lerman. Natáčení by mělo začít letos na podzim.

Na konec pak něco málo ze světa festivalů. Na sklonku uplynulého týdne byl slavnostně zakončen Zlín Film Festival. Ten ve svém průběhu letos přivítal řadu domácích i zahraničních hvězd a nabídl bohatý program pro děti i dospělé. Po první polovině Zlín Film Festivalu, který se konal letos na jař v on-line prostředí, přišla v září klasická podoba festivalu. Jednašedesátý ročník oblíbeného dětského filmového festivalu byl pak tedy v minulém týdnu ukončen za doprovodu vážených hostů.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací