Barbora Krčmová a raperka Sharlota pokřtily knihu Opravdové zločiny autorky Lucie Bechynkové

Podcast roku 2021 vyšel jako kniha.

Fanynky zločinu Lucie Bechyňková a Barbora Krčmářová se rozhodly prostřednictvím svého podcastu Opravdové zločiny přiblížit svým posluchačům zákulisní a detailní informace o těch nejzásadnějších světových případech. Za svoji práci byly odměněny, a to cenou Podcast roku 2021. Opravdové zločiny nyní vychází i v knižní podobě.

„Když už jsem se vrhla na podcast a zpracovávala jsem všechny ty příběhy, říkala jsem si, že by bylo fajn, aby se k nim dostali třeba i lidé, co raději čtou než poslouchají a chtějí si na to, co jim někdo vypráví, sáhnout,“ svěřila se autorka pulikace Lucie Bechynková.

Křest knihy se konal v Paláci knihu Luxor. Kmotrami se staly moderátorka a spoluzakladatelka podcastu Barbora Krčmová a raperka Sharlota. Zpěvačka má k tomuto tématu poměrně blízko, protože ho studovala i ve škole. Na akci panovala přátelská atmosféra. A i když moderátor slavnostního aktu Jakub Kotek s úsměvem navrhl, aby se publikace pokropila krví, vykoupal se jeden výtisk v záplavě bublinek. Poté následovala autogramiáda.

 Jak to na křtu knihy Opravdové zločiny vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací