Zbožňovaný dědeček Petra Kolečka, film v kině uvedla herecká delegace

Slavný scénárista opět usedl do režisérského křesla.

Do kin doputovala dramatická komedie Zbožňovaný. Scénárista Petr Kolečko na plátna kin přenesl příběh vlastního dědečka, kterého ve filmu ztvárnil charismatický Jiří Bartoška. Souhlas k natáčení snímku Kolečkovi udělila jeho babička. Slavnostní premiéra se neobešla bez herecké a tvůrčí delegace v čele s autorem a hlavním představitelem.

Příběh filmu Zbožňovaný nás seznámí s pediatrem Zdeňkem, který je sice vyhlášeným lékařem a milovaným dědečkem, manželem a otcem rodiny, ale má i jedno velké tajemství, a to téměř 40 let udržovaný milenecký poměr s ortopedkou Danou.

Slavnostní premiéra v pražském kině Lucerna se neobešla bez ústředního „zbožňovaného“, a to Jiřího Bartošky. Ten se ocitl v obklopení svých hereckých kolegyň ve složení Ivana Chýlková, Petra Hřebíčková a Martina Czyžová. Scénáristu a režiséra Petra Kolečka doprovodila jeho krásná partnerka Aneta Vignerová. Večerem provázel moderátor Libor Bouček.

Jak to na slavnostní premiéře vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací