Slavnostní premiéra pětadvacáté bondovky Není čas zemřít přilákala do kina nespočet hvězdných hostů

„Bond, James Bond.“

Tato nesmrtelná hláška se opět rozezněla kinosály po celém světě. Do kin totiž doputovala, po koronavirových odkladech, nejnovější bondovka s názvem Není čas zemřít. Agenta 007 si zde naposledy zahrál herec Daniel Craig. Snímek se pyšní i oscarovým puncem, a to v podobě záporáka Lyutsifera Safina, kterého ztvárnil Rami Malek, držitel Oscara za životopisné hudební drama Bohemian Rhapsody. Toto spojení nenechalo chladným stovky fanoušků.

Slavnostní premiéra se konala v pražském kině IMAX. Všichni příchozí měli možnost vyfotografovat se s Bond girl v rudých šatech a proklatě vysokým rozparkem. Po uvítání moderátorem Liborem Boučkem na všechny přítomné čekalo promítání v podobě 163 minut dlouhé pětadvacáté bondovky. Pozvání přijali jak dámy, tak pánové. Ve foyer kina jsme se tak mohli potkat s Jakubem Kohákem, Barborou Mottlovou, Václavem Šandou, Taťánou Makarenko, Samem Dolcem, Martinem Maxou, Naomi Adachi, Robertem Jaškówem, Ondřejem Gregorem Brzobohatým, Ivou Pazderkovou, Petrem Kutheilem s přítelkyní Markétou, Pavelem Šporclem s manželkou Barborou Kodetovou, Honzou Tunou, Nelou Boudovou, Honzou Kopečným, Honzou Maxiánem, Martou Jandovou a mnohými dalšími.

Jak to na pražské slavnostní premiéře Není čas zemřít vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací