Na slavnostní premiéru filmu Karel přijela Ivana Gottová s dcerami a spousta dalších hostů

Dokument o několikanásobném Zlatém slavíkovi je v kinech.

Fanoušci zpěváka Karla Gotta se dočkali. Dokument Karel konečně vstoupil do kin, a to ve velkém stylu. Do multikina v centru Prahy přijely desítky vzácných hostů. Chybět samozřejmě nemohla režisérka, scénáristka a kameramanka Olga Malířová Špátová a Ivana Gottová, kterou doprovodily obě dcery, a to Charlotte Ella a Nelly Sofie.

Ani „Božský Karel“ neunikl následkům koronavirové pandemie a musel si počkat celý rok na uvedení v kinech. Původní premiéra byla naplánovaná na podzim roku 2020. Tehdy mohlo dokument Karel vidět několik diváků v rámci rozjetých speciálních předpremiér a uvedení na festivalech, do široké distribuce se dostává až nyní. A to se vší pompou.

Slavnostní premiéra se konala 4. října 2021 a promítání si nenechal ujít téměř nikdo z pozvaných. Cesta do multikina Cinema City ve Slovanském domě vedla po červeném koberci, po které během několika desítek minut prošly desítky hvězdných hostů.

Potkat jsme se tak mohli s Lucií Bílou, Helenou Vondráčkovou, Michalem Davidem, Felixem Slováčkem, Danou Morávkovou, Marianem Vojtkem, Lucií Borhyovou, Andreou Bezděkovou, Taťánou Gregor Brzobohatou, Františkem Janečkem, Marianem Rodenem, Andreou Kalivodovou, Boleslavem Polívkou, Beatou Rajskou a nespočtem dalších. Všichni přihlížející ale čekali především na dvě (respektive čtyři) dámy, a to tvůrkyni filmu Olgu Malířovou Špátovou a Ivanu Gottovou s mladými slečnami Charlotte Ellou a Nelly Sofií.

Jak to na slavnostní premiéře vypadalo, se můžete podívat ve fotogalerii na našem FB profilu a krátkém videu na YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací