Knihu Coura herečky Jany Bernáškové pokřtili Nela Boudová a Rudolf Merkner

Chystá se i film.

Po knižní prvotině Jak přežít svého muže se herečka a vypravěčka Jana Bernášková vrací s novinkou, a to románem o lásce, iluzích a hledání štěstí Coura. Autorka slibuje, že čtenářky se mohou těšit na nové příhody svérázné Lucie a jejích kamarádek.

„Vycházím v příbězích z hereckého prostředí, které je mi vlastní. Není to ale biografická kniha, to bych byla blázen nebo společenský sebevrah. V románu je několik hrdinek a já jsem obsažená v každé z nich, protože každá z žen otvírá v příběhu jinou problematiku. U jedné je to kariéra a uznání světem. Další řeší mateřství z pohledu nenaplnění, což je podle mě velké téma žen, od nichž se očekává, že budou úplně nadšené z rolí matek. S každým zarezonuje to, co je pro něj důležité a na co je připravený. Coura je o síle ženského přátelství, je plná emocí a humoru, který do života přináší vždy čerstvý vítr a naději,“ uvedla Jana Bernášková.

Na slavnostním křtu panovala dobrá nálada. Kmotra, herečka Nela Boudová se svěřila, že Jak přežít svého muže četla i její maminka. Tento bestseller má před sebou zářnou budoucnost, protože se již připravuje jeho filmové zpracování. Tuto informaci prozradil producent a scénárista Rudolf Merkner. Boudová a Merker se poté chopili skleniček s šumivým mokem, aby Couru pokřtili a popřáli ji mnoho čtenářů.

Jak to na slavnostní akci vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací