První vyřazovací večer ve StarDance 2021 se stal osudným Veronice Lálové a Pavlu Trávníčkovi

Princ a mistryně v sambě zatančili labutí tanec.

Taneční páry 11. řady StarDance se po týdenním tréninku vrátily na taneční parket. První přímý přenos se sice obešel bez vyřazování, tentokrát ale musel soutěž jeden pár opustit. Černého Petra si vytáhli princ Pavel Trávníček a Veronika Lálová.

Sobota 23. října 2021 byla nejen prvním vyřazovacím večerem, ale i speciálním. Toto kolo bylo věnováno Jiřímu Suchému při příležitosti jeho 90. narozenin. Proto herec Pavel Trávníček a Veronika Lálová tančili jive na píseň Škrhola. Po pohádkovém valčíku na melodii z filmu Tři oříšky pro Popelku, kdy Veronika Lálová na parketu ztratila i střevíček, pár předvedl svůj temperament. Bohužel hodnocení poroty a hlasování diváků rozhodlo, že jejich tango, které trénovali na příští večer, již neuvidíme. „Život jde dál a určitě máme oba spoustu dalších aktivit, na které se těšíme,“ svěřila se Lálová několik okamžiků po vynesení verdiktu.

Během krátkého rozhovoru se Pavel Trávníček svěřil, že ho více bavilo tančit standardní tance. O to více zamrzí, že příští večer neuvidíme jejich tango. První tanec, valčík z pohádky Tři oříšky pro Popelku, si ale náležitě užili. Výběr melodie a nápad se stylizaci se zrodil v hlavě profesionální tanečnice. „Dostala jsem rozpis tanců a tam byl valčík. Bylo jasné, že musím zvolit Popelku, protože si myslím, že by to divákům chybělo,“ prozradila Lálová a dodala, že ztracení střevíčku v závěru tance bylo do choreografie přidáno poslední den. Celý rozhovor najdete na našem YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací