Novou knihu Josefa Maršálka Sexy dorty pokřtily Lucie Bílá a Simona Stašová

„Dorty jsou prostě WOW.“

A má pravdu. Mistr cukrář Josef Maršálek těsně před začátkem adventu představuje svoji nejnovější publikaci, ve které své vyznání potvrzuj na 224 stránkách plných pečení, rad, tipů a dechberoucích fotografií. Po knihách Péct, milovat a žít, Moderní česká cukrařina a Moje sváteční pečení vychází Sexy dorty.

Dorty jsou v cukrařině doslova královskou disciplínou. Dort totiž může být mnohem více než jen dva kulaté korpusy spojené vanilkovým krémem či marmeládou. Šikovné ruce, talent a správné vedení může z obyčejného dortu vykouzlit umělecké dílo, které je krásné na pohled a přivede chuťové pohárky do extáze. „Proto vám poradím své největší vychytávky, díky kterým budou vaše sladké výtvory prostě neodolatelné. A to se hodí vždy – u příležitosti svátků, narozenin, přátelských setkání i jen tak, pro radost ze života,“ slibuje Maršálek.

Křest knihy proběhl v pražském Divadle Lucie Bílé. Kmotrami se staly Lucie Bílá a Simona Stašová, které se hrdě chopily šumivého moku. Podpořit Josefa Maršálka a jeho novou knihu přišla celá řada hostů. Ve foyer divadla jsme se mohli potkat s Evou Decastelo, Reginou Řandovou, Terezou Bebarovou a mnohými dalšími. Nechyběli ani někteří finalisté TV reality show Peče celá země. Pokračování pořadu na televizních obrazovkách uvidíme již příští rok. Tím ale naše setkání s Josefem Maršálkem nekončí. Na ČT Déčko poběží jeho nový pořad pro děti pojmenovaný Cukrárna u Josefa. Jak to na křtu Sexy dortů vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací