StarDance 2021 v šestém kole opustila vždy usměvavá tenistka Andrea Sestini Hlaváčková

Vídat se již nebudeme ani s rodinou Necpálů.

Sloufox, waltz či samba se staly tanci 6. soutěžního večera StarDance. A právě temperamentní latina se stala osudnou tenisce Andree Sestini Hlaváčkové, která tentokrát tancovala s Jakubem Necpálem.

Usměvavá blondýnka neměla svoji cestu ve StarDance vůbec jednoduchou, protože tančila a trénovala hned se dvěma tanečníky. Jejím oficiálním partnerem byl sice Michal Necpál, ale jeho bratr, Jakub Necpál, ho musel z důvodu nemoci několikrát zastoupit. Minulou sobotu měla Andrea dokonce jen jeden den na trénink a naučení choreografie s Jakubem.

Dnešní samba na píseň Maria u poroty nedopadla vůbec zle, a dvojice Andrea a Jakub s SMS označením SD 3, se umístila na krásném čtvrtém místě s 31 body. Diváci u televizních obrazovek ale rozhodli jinak, a na tenistku s tanečníkem čekal tzv. labutí tanec. Páry, jež uvidíme tančit i příště, byly velmi dojaté a svoji podporu daly najevo tak, že Andreu vyzdvihly nad hlavu a nosily ji doslova na rukou.

Příští taneční večer bude výjimečný, a to benefiční. Tancovat se bude pro Centrum Paraple. Tentokrát by mělo charitativní kolo probíhat trochu jinak. Ale jak, to je zatím překvapení. Tanečníci si mohou vystoupení vychutnat v klidu a plnými doušky, protože se nebude vypadávat. Jak to na 6. tanečním večeru StarDance vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu a krátkém videu na YouTube ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací