Filmové události #49/21: Z Nicolase Cagea bude Drákula, Channing Tatum se vrátí jako Magic Mike

A Spider-Man: No Way Home nebude posledním s Tomem Hollandem.

Třetí ročník pražského Comic-Conu dostal odsun. Marvel chystá další tři Spider-Manovské filmy s Tomem Hollandem. David Dastmalchian se zase objeví ve snímku o bostonském škrtiči. Jeho kolega John Cena se pak představil v prvním traileru k DC pořadu Peacemaker. HBO také nabídlo novou ukázku k pokračování seriálu Sex ve městě. V klipu se ukázal i čtvrtý Matrix. Trailer si přichystal i Amazon k pořadu Reacher. Nicolas Cage si zahraje Draculu. Ve snímku Ghosted pak došlo ke změně v hereckém obsazení. A Channing Tatum vrátí jako striptér Magic Mike.

#49/21

Na začátek něco z domácího prostředí. V závěru předchozího týdne informovali organizátoři festivalu Comic-Con Prague, že se jeho třetí ročník, kvůli covidu-19, přesouvá na nové období. Z původního únorového data se akce posunula na 22. až 24. duben 2022. Podle slov organizátorů pak již polovina potvrzených hostů přislíbila účast i v náhradním termínu.

Jedním z nejpopulárnějších komiksových hrdinů je pak beze sporu Spider-Man. A fanoušci pavoučího muže se můžou radovat. Nejen, že se za necelé dva týdny dočkají třetího velmi očekávaného pokračovaní nesoucího název No Way Home, ale marvelovští producenti je obdařili další příjemnou zprávou. Příznivci se tak, podle nejnovějších informací, mohou těšit na další tři snímky z této Spidermanovské série, ve které titulního hrdinu ztvárňuje Tom Holland.

V superhrdinských projektech je pak již ostříleným hráčem herec David Dastmalchian. Ten se objevil jak v seriálu The Flash, tak ve snímcích Temný rytíř, Ant-Man nebo posledně v Sebevražedném oddílu jako Polka-Dot Man. Podle nových informací si pak má Dastmalchian zahrát v nadcházejícím filmu o bostonském škrtiči, kde ztvární zmíněného vraha. Bostonský škrtič je pak přezdívkou muže, jenž je pachatelem čtrnácti vražd žen, které se odehrály na začátku 60. let 20. století.

Jeho kolega ze Sebevražedného oddílu, John Cena, se pak představil v prvním traileru ke svému seriálu Peacemaker. Ten sleduje stejnojmenného záporáka a žoldáka, který se na plátně poprvé objevil letos ve zmíněném Sebevražedném oddílu. Samotný pořad by pak měl mít premiéru skrze HBO Max již v lednu 2022. 

O něco dřív pak bude na stejné streamovací platformě k vidění očekávané pokračování pořadu Sex ve městě, jehož tvůrci též nabídli první ukázku. V sequelu nazvaném And Just Like That… se vrátí oblíbené postavy jako Carrie, Miranda nebo Charlotta a odkryjí se jejich osudy sedmnáct let po ukončení původního seriálu. 

Nový klip je tu i k chystanému čtvrtému Matrixu, který nese název Resurrections. V krátkém videu je k vidění Keanu Reeves navrátivší se jako hrdina Neo, který se opět ocitá ve virtuálním světě. The Matrix Resurrection by pak mělo vstoupit do kin krátce před Vánoci, tedy již 23. prosince. 

A do čtveřice si ukázku přichystal i Amazon Prime Video. Ten zveřejnil první trailer ke svému pořadu Reacher, který inspiruje knižní sérií Lee Childa, jenž sleduje tajného agenta Jacka Reachera. V této nové iteraci ho pak ztvární Alan Ritchson, který se role ujímá po Tomu Cruisovi. 

Bezpočet představitelů pak měla postava Drákuly. V minulosti ho ztvárnili herci jako Bela Lugosi, Christopher Lee, Gary Oldman, Luke Evans, Frank Langella, Leslie Nielsen, Jonathan Rhys Meyers, Dominic Purcell, Morgan Freeman či Gerald Buttler a mnozí další. Nyní se do těchto řad přidá i Nicolas Cage, který se této role ujme v chystaném snímku Renfield produkovaném společností Universal, a tudíž patřícím do monstrovské filmové série tohoto studia, kam se řadí i Mumie z roku 2017 či Neviditelný z roku 2020. Režie Renfieldu se pak ujme Chris McKay (LEGO Batman film) a kromě Cage se zde objeví i Awkwafina či Nicholas Hoult.

Změny v obsazení se zase v uplynulých dnech udály v dobrodružném filmu Ghosted. Původně zde měla jednu z hlavních rolí ztvárnit Scarlett Johansson, nyní jí však nahradil Ana de Armas. Po jejím boku se tu objeví Chris Evans, se kterým si de Armas zahrála v detektivce Na nože či v chystaném, v Praze natáčeném, akčňáku The Gray Man.

Na závěr pak jedna radostná zpráva pro všechny fanoušky filmového striptéra Magic Mike. Oblíbeným klubový tanečník se vrátí ve třetím pokračování série Bez kalhot. Šťastnou zprávu oznámil na svém Instagramu jeho samotný představitel Channing Tatum. Režie se pak opět ujme Steven Soderbergh.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací