Seriál Pan profesor: Poslední díl přinese žádost o ruku i akci ve striptýzovém baru

Romantika i tanec u tyče.

Dnes večer (9. 12.) se na televizních obrazovkách odehraje velké finále seriálu Pan profesor s Vojtěchem Dykem v hlavní roli. Čtrnáctý díl s názvem „Záchrana“ nám zprostředkuje žádost o ruku a zavede nás do striptýzového baru, kde proběhne nejen sexy tanec, ale budou i lítat rány pěstí.

Závěrečná epizoda začne láskyplně, a to žádostí o ruku. K romantickému kroku se odhodlá Pavel Moravec (Ondřej Bauer), který je zamilovaný do Barbory (Eva Hacurová). Vztah Marka (Vojtěch Dyk) s Karolínou (Beáta Kaňoková) je zatím pouze veřejným tajemstvím.

Trénink na loučení se svobodou ovšem odkryje tajemství studentky Petry (Simona Lewandovská), která si ve striptýzovém baru přivydělává tancem u tyče a její naivita ji přivede do problémů. Záchrana studentky přinese mnoho zajímavých momentů, protože do akce se zapojí nejen pánové – ředitel školy (Martin Pechlát), Marek (Vojtěch Dyk) a Pavel (Ondřej Bauer), ale i pedagožky Karolína (Beáta Kaňoková) a Barbora (Eva Hacurová), které to u tyče opravdu roztočí. „Dost jsem se styděla vzhledem k profi tanečnicím okolo a komparzistům před námi, ale snad jsem to zvládla „se ctí“. V podstatě jsem si vybavila klišé filmy a scény z nich a pokusila se je napodobit. Samozřejmě po svém,“ svěřila se Eva Hacurová.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací