Na slavnostní premiéře filmu Srdce na dlani promluvila Kristína Svarinská o náteční s Šalinou i Vladimírem Polívkou

„Láska je esencí žití, bytí a mého fungování.“

Nová česká komedie Srdce na dlani režiséra Martina Horského (Ženy v běhu, Láska je láska, Život je život či Bezva ženská na krku) si klade za cíl sdělit nám, že láska se na věk nebo na místo neohlíží. Slavnostní premiéru uvedla herecká a tvůrčí delegace. Vedle režiséra a scénáristy Martina Horského jsme se tak mohli potkat s Eliškou Balzerovou, Janou Pidrmanovou, Boleslavem Polívkou, Veronikou Khek Kubařovou, Denisou Nesvačilovou či Kristínou Svarinskou, která prozradila, jak probíhalo natáčení se psem Šalinou či zda přeskočila pověstná jiskra s jejím kolegou Vladimírem Polívkou.

Kristína Svarinská hraje v Srdci na dlani učitelku a milovnicí psů Elišku. Dle slov herečky je Eliška milá a mladá žena s romantickou duší, jenž touží po rodině. Romantická komedie se točí kolem lásky. Co ale láska znamená pro Kristínu Svarinskou? „Láska je esencí žití, bytí a mého fungování. Láska je to, pro co žiji a dýchám,“ svěřila se herečka.

Parťačku na place dělala Kristíně i bassetka, ve filmu pojmenovaná Šalina. „Šalina proto, protože ji našli v Brně. Dozvěděla jsem se, že šalina je tramvaj brněnsky. U nás je to električka. Naštěstí se ten pes nejmenoval Električka, to by bylo asi dost vtipné,“ prozradila se smíchem Svarinská v rámci malého jazykového okénka. Během rozhovoru přiblížila i natáčení se svým hereckým kolegou Vladimírem Polívkou a nastínila své další pracovní projekty. Celý rozhovor najdete na YouTube kanálu ČK LIVE a fotogalerii z premiéry na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací