Streamovací služba Disney+ bude konečně dostupná i v České republice

Už je to tady!

Již za pár měsíců budou mít filmoví a seriáloví nadšenci další možnost vyžití. Do České republiky totiž dorazí Disney+. Dnes tuto novinku potvrdila společnost The Walt Disney Company. V tiskové zprávě bylo uvedeno, že streamovací služba Disney+ bude spuštěna letos v létě v dalších 42 zemích regionu Evropy, Blízkého východu a Afriky (EMEA) a 11 nových teritoriích v rámci EMEA. Do tohoto balíčku patří kromě naší země i Polsko, Slovensko, Chorvatsko, Řecko, Maďarsko a mnoho dalších.

Prostřednictvím služby Disney+ mohou diváci sledovat filmy, dokumenty, hrané a animované seriály, krátké filmy a pořady z produkce Disney, Pixar, Marvel, Star Wars a National Geographic. Na Disney+ jsou jako doma i Simpsonovi a v některých zemích i zábavný obsah značky Star. Diváci si mohou pustit nejen novinky z dílny The Walt Disney Studios, ale i filmovou a televizní klasiku Disney.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací