Seriály Protivný sprostý matky, TBH, Novinářky a Na záchodcích budou k vidění on-line

iVysílání rozšiřuje svoji nabídku o nové pořady.

S novou sezónou přichází vždy něco nového. V případě iVysílání se můžeme těšit nejen na pokračování již zajetých pořadů, jakou jsou dokumentární série Do divočiny!, Kritika budoucnosti či RapStory, který bude doplněn i o Lekce rapu, ale i naprosté novinky v podobě webseriálů Protivný sprostý matky, TBH, Novinářky a Na záchodcích.

Prvních šest dílů cyklu Protivný sprostý matky je již on-line. Pořadem provází Tereza Dočkalová, která mluví otevřeně a s nadhledem se svými hosty. V jednotlivých dílech se budou probírat i témata, která jsou mnohdy bolavá a málo se o nich mluví. „Natáčení mě provázelo jak těhotenstvím, tak prvním rokem rodičovství a pomohlo mi uvědomit si, že nejlepší bude nesnažit se o dokonalost nebo správnost, ale hledat si pro sebe a své dítě vlastní originální cestu. V tom asi spočívá ten protivný sprostý směr, který chceme ostatním ukázat,“ uvedla průvodkyně pořadu, herečka Tereza Dočkalová.

Již brzy bude mít premiéru i hraný dramatický seriál TBH z prostřední brněnské střední školy. V pořadu o hledání hranic v bolestném světe dospívání a manipulativních sociálních sítích se představí Martina Jindrová, Vojtěch Franců, Martina Czyžová, Jiří Hába, Filip Srbecký, Tomáš Dalecký a další. Hned v první epizodě seriálu na chodbách školy řádí maskovaný střelec. Tento útok dramaticky změní životy několika mladých lidí. 

V únoru se v nabídce objeví hned dva nováčci. Dokumentární série Novinářky nám přiblíží proces novinářské práce reportérek Jany Ustohalové, Hany Čápové a Saši Uhlové. Během dvanácti dílů se budou moci diváci seznámit s dvanácti případy lidí v krizi. Novinářky nejsou klasická publicistika, spíš ‚reportáž o reportáži‘. Věřím, že proto mohou fungovat na vícero vrstvách: jako zpráva o situaci těch, kteří dnes čelí různým závažným problémům – od exekucí, ohrožení ztrátou bydlení přes šikanu v práci až po sociální vyloučení –, i jako vhled do standardů novinářské práce inspirativních novinářek, které už po dlouhá léta trpělivě, a přitom houževnatě dávají hlas těm, kteří dnes nejsou tolik slyšet,“ vysvětluje režisérka a autorka projektu Apolena Rychlíková.

Druhou únorovou novinkou je zábavný pořad o sexu pro mladé lidi s názvem Na záchodcích. Rolí průvodců se chopily dvě mladé ženy Terezie Ferjančeková a Zuzana Kašparová, které můžete znát z podcastu Vyhonit ďábla. Terezia a Zuzana si v prostředí toalet povídají o různých tématech týkajících se sexuality, intimity, tělesnosti a sebepřijetí, a to vždy na rovinu.

Jak to na tiskové konferenci, kde byly pořady představeny, vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací