Komedie Mlčeti zlato s Danou Morávkovou a Janem Čenským pobavila hosty slavnostní premiéry

„Ne každá pravda je hezká, tak proč s ní chodit ven.“

Tak zní podtitul francouzské komedie Mlčeti zlato s Danou Morávkovou a Janem Čenským v hlavních rolích. Ti se představí jako francouzští manželé Clémence a Gaspard, kteří se stanou svědky hádky jejich syna Lucase s manželkou Manon. Tato událost rozvíří bouřlivé debaty a dlouho zapomenutá tajemství se dostávají na povrch.

Premiéra komedie Mlčeti zlato se konala v pražském Divadle Lucie Bílé a pobavila všechny přítomné hosty. Během slavnostního uvedení jsme mohli na pódiu obdivovat výkony nejen Dany Morávkové a Jana Čenského, ale i Ivany Korolové s Robertem Hájkem v roli mladého manželského páru.

Jde nám především o to, aby se diváci bavili. Dnes už není mnoho důvodů, proč by se lidé mohli zasmát, a tahle komedie jim k tomu dává skvělou příležitost,“ svěřil se Čenský. Účinkování v komedii Mlčeti zlato si pochvaluje i Dana Morávková, která vyzdvihuje jak samotnou hru, tak i představitele Lucase a Manon. Korolová s Hájkem se alternují s Dominikou Býmovou a Františkem Skopalem.

Premiérové představení si nenechala ujít ani principálka divadla Lucie Bílá s partnerem a mnoho dalších hostů. Jak to na slavnostní premiéře hry Mlčeti zlato vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací