První záběry filmu Hádkovi: Čermák, Prachař, Čvančarová a Nováková se pořád hádají

O čem bude dnešní hádka?

Jsou rodiny, které se ani jednou nepohádají (nebo to alespoň tvrdí). Pravým opakem jsou Hádkovi, kteří se na ničem neshodnou a neustále se hádají. Navíc, když ve vzduchu visí takové téma, jako je dědictví po dědovi. Novou českou komedii, ve které se představí Sandra Nováková, Jakub Prachař, Jitka Čadek Čvančarová a Hynek Čermák, natočil režisér Vojtěch Moravec.

„Hádkovi by měla být komedie plná všech emocí. Postavy se navzájem milují a současně se nemohou vystát. Diváci budou mít chuť většinu postav uškrtit a některé hned potom obejmout. Především by ale Hádkovi měli diváky v kinech pobavit,“ přibližuje svoji tvůrčí myšlenku Moravec.

Bratry v podání Jakuba Prachaře a Hynka Čermáka a jejich manželky Sandru Novákovou a Jitku Čadek Čvančarovou doplní Ondřej Pavelka jako táta zmíněných bratrů a Lucie Polišenská, která leží oběma manželkám v žaludku.

Jak bude film Hádkovi, na jehož scénáři společně pracovali partneři Sandra Nováková a Vojtěch Moravec, vypadat, naznačuje minutový teaser trailer. Premiéra v českých kinech je naplánovaná na 17. července 2022.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací