Příchod Disney+ do ČR má své datum: Od kdy se ponoříme do světa Disney, Marvel, Pixar či Star Wars?

Máte chuť pustit si oscarový animák Encanto nebo novinku Moon Knight?

Letošní léto se odehraje ve znamení Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic a značky Star, protože společnost The Walt Disney Company konečně potvrdila finální datum, od kdy bude streamovací služba Disney+ dostupná i v České republice.

Dalo by se říci, že žáci a studenti dostanou předčasný dárek k vysvědčení, protože start Disney+ u nás je naplánovaný na 14. června 2022. Od tohoto data budou mít diváci přítup k exkluzivnímu originálnímu obsahu, jako jsou seriály, pořady a filmy z produkce Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic. Součástí bude i další zábavný obsah z produkce značky Star.

Z pestré a obsáhlé nabídky jmenujme například seriály Boba Fett: Zákon podsvětí, Mandalorian, Moon Knight, Simpsonovi, Chirurgové či Svět očima Jeffa Goldbluma. Chybět nebude ani celá řada snímků, jako jsou Shang-Chi a legenda o deseti prstenech, Luca, Cruella, Free Guy či čerstvě oceněný oscarový animák Encanto.

Streamovací služba Disney+, jenž nabídne stále rostoucí sbírku exkluzivních pořadů, včetně celovečerních filmů, dokumentů, hraných a animovaných seriálů či krátkých filmů, bude v ČR dostupná od 14. června 2022 a předplatitele vyjde na 199 Kč měsíčně nebo 1 990 Kč ročně. Sledovat pořady bude možné až na čtyřech zařízeních najednou a stahovat až na deseti. Nastavit půjde až sedm různých profilů včetně dětského rozhraní. Některé tituly budou podporovat i IMAX Enhanced.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací