V seriálu ZOO se objeví otec Evy Burešové, hraje ho Ernesto Čekan

Tato dvojice se potkala již ve Slunečné.

Eva Burešová a Ernesto Čekan se opět potkali před kamerou. Herce jsme mohli vidět již ve Slunečné, kde ztvárnil bohatého šejka, který Týnu dokonce napadl. Nyní se v seriálu ZOO představí jako Viktor Janeček, otec Viki. A jeho postava bude mít poměrně dramatický nástup.

Až před dveře Vikiina bytu ho dovede policie, protože po dceři chce, aby zaplatila jeho útratu v restauraci. Ta ho ale odmítne a řekne, že ho nezná. Hned první společná scéna nám naznačí, že Viki (Eva Burešová) a její otec Viktor (Ernesto Čekan) nemají příliš dobrý vztah. „S Evou se známe dobře. Partneřili jsme spolu ve hře Cyrano, a dokonce jsme spolu hráli ve Slunečné, kde jsem ji jako bohatý šejk obtěžoval. Teď jsem se po jejím boku objevil jako její otec. Ani tady není ta moje postava příliš kladná. Je sice její otec, možná i proto, že jsme si malinko podobní, ale je dost nevyvedený. Příliš pije a taky ji okrade. Nic sympatického, princ z pohádky to není,“ přiznává Čekan a dodává, že dostává více negativních rolí než těch kladných.

Ernesto Čekana jeho nová role potěšila a doufá, že scénáristé jeho Viktora polepší. Herec zmínil, že ZOO vzniká (mimo jiné) v prostředí, které dobře zná, protože se zde natáčela i Slunečná. „Jsem rád, že jsem se potkal s Filipem Kaňkovským, protože spolu jsme ještě nikdy nepracovali. Narazil jsem i na Štěpána Benoniho – s ním se znám léta. Poprvé jsem se setkal také s Míšou Pecháčkovou a musím říct, že to bylo fajn. Všichni byli moc sympatičtí,“ uvedl s nadšením Čekan.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací